Slide

Fijne feestdagen

Lieve cliënt,

Het is een zeer bewogen jaar geweest. Alles draaide om het coronavirus, die ons ertoe dwong om MooiPuur in maart acht weken te sluiten. We hadden gehoopt 2020 positiever af te sluiten. Maar helaas moeten wij per vandaag onze deuren sluiten tot 19 januari. We snappen dat dit nodig is, maar het liefst hadden we jullie allemaal nog voorzien van een heerlijke behandeling.

Na de sluiting in maart veranderde er veel. Er moest zowel door ons, maar ook door jou als cliënt een nieuwe routine gevonden worden. Handen desinfecteren, gegevens invullen, een mondkapje op, handdoeken mee, de koffie/thee die niet geschonken mocht worden en het vele poetsen. Maar wij zijn jou dankbaar. Dankbaar dat jij tijdens de sluiting producten bent blijven bestellen om thuis de huidverbetering voor te zetten.
Dankbaar dat jij vertrouwen in ons bent blijven houden en bent blijven komen voor de behandelingen ondanks alle regels. Ook zijn we dankbaar, omdat jij geen enkele keer hebt gemopperd over alle regels die er gelden in de salon. Want wij realiseren ons heel goed dat dit alles het bezoek aan MooiPuur een andere dimensie kan geven. En ook na de persconferentie stroomde lieve mails, appjes en bestellingen binnen. Dat zorgt voor heel veel positiviteit. Dankjewel!

Wij hopen dan ook net als ieder ander, dat we jou vanaf 19 januari weer mogen ontvangen bij MooiPuur. Had je een afspraak staan? Dan nemen wij in de week van 12 januari contact met jou op om een nieuwe afspraak in te plannen.
Wij zijn volledig gesloten van 24 december tot en met 3 januari. Samen met onze gezinnen en dierbaren genieten wij van een aantal vrije dagen. In deze periode kunnen wij ook geen bestellingen plaatsen bij Cenzaa of IK Skinperfection. Vanaf 4 januari staan wij weer voor jou klaar en worden alle bestellingen en aanvragen weer in behandeling genomen.

Wij wensen jou samen met jouw dierbaren fijne en gezellige feestdagen.

Stay save!

Veel liefs,

Chantal en Eline