Slide

MooiPuur gespecialiseerd in Huidzorg bij Kanker

Afgelopen maandag hebben wij vanuit Ik Skinperfection de certificering voor Huidzorg bij kanker mogen ontvangen.

1 op de 3 mensen krijgt ooit de diagnose kanker. Dat komt neer op ruim 100.000 mensen per jaar. 2 op de 3 mensen krijgt hierdoor last van neveneffecten op de huid. De huid kan schilferig, droog, rood en geïrriteerd raken. Het allerbelangrijkste wat je in deze periode kunt doen is de huid zoveel mogelijk kalmeren en beschermen.

Ik Skinperfection ontwikkelde een Medical Collection. Deze producten zijn de enige huidverzorgingsproducten in Nederland speciaal ontwikkeld voor de behandeling van de huid bij chemotherapie, bestraling en intensieve medicatie. Hierbij is heel goed onderzocht welke ingrediënten niet verstorend werken en wel een positief effect hebben op de huid. Er is er gekeken naar strikte voorwaarden waaraan deze producten moeten voldoen. Al deze producten bevatten geen huidonvriendelijke stoffen zoals parabenen, sulfaten, minerale oliën en geur-kleurstoffen.

 In 2019 werden deze producten uit de Medical Collection uitgeroepen tot winnaar van de ‘Professional Beauty product of the Year 2019’door een professionele vakjury.

Daarnaast is er een unieke behandelmethode ontwikkeld die het immuunsysteem versterkt. Er wordt gewerkt op de energiebanen ( Yin en Yang) van het lichaam waarbij deze en de organen weer in balans worden gebracht. Daarnaast brengt deze behandeling ontspanning en kunnen symptomen zoals pijn, spanning en stress verminderd worden.

Ben of ken jij iemand die in een zwaar medisch traject zit en wil je graag weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem hier contact met ons op. Meer informatie over huidzorg bij kanker vind je op www.huidzorgbijkanker.nl