Slide

MooiPuur bestaat 5 jaar!

Het is tijd voor een feestje! Op 1 juli bestaat MooiPuur 5 jaar. De afgelopen 5 jaar hebben we hard gewerkt en zijn we ontzettend trots op waar we nu staan. Helaas moesten we twee keer dicht i.v.m. de lock-downs. Tijdens de tweede lock-down hebben we stoute schoenen aangetrokken en zijn we verhuisd naar ons prachtige pand in Millingen.
Graag laten we iedereen onze nieuwe locatie zien! Daarom organiseren wij op 1 juli tussen 11.00 uur en 15.00 een inloopmiddag. Tijdens deze inloopmiddag zetten wij onze deuren open, zodat iedereen die dat graag wilt een blik kan werpen. Of je nu wel een klant bent, al heel lang niet geweest bent, je MooiPuur bij iemand wilt introduceren of (nog) geen klant bent, iedereen is welkom.

Ook zal Petra Geutjes, leefstijl- en hormooncoach aanwezig zijn om een kosteloze en vrijblijvende quick healthscan te doen, om zo een inzicht te krijgen in het functioneren van jouw lichaam. Ook kan zij vragen beantwoorden die gaan over hormoon gerelateerde klachten, zoals de overgang, PMS klachten, stemmingswisselingen en vragen omtrent leefstijl en gewichtsverlies.

Er staat een hapje en een drankje voor jou klaar!

Je hoeft je niet aan te melden voor deze middag.

We zien je graag.

Liefs,

Chantal en Eline