Slide

Cosmedische behandelingen

Helaas hebben we soms te maken met oneffenheden op onze huid. Denk bijvoorbeeld aan acne, rosacea, hyperpigmentatie, littekens, rimpelvorming of verslapping. We begrijpen dat het opheffen, verminderen of voorkomen van deze oneffenheden belangrijk voor je kan zijn om lekkerder in je vel te zitten. Wij helpen jou hier graag bij.

Daarom biedt MooiPuur intensieve behandelingen die de huid verbeteren op het hoogst haalbare niveau.

Onderstaande behandelingen zijn eenmalig te boeken. Wil je in een korte tijd maximaal resultaat? Dan adviseren wij deze behandelingen in kuurverband. Ook zijn er combinaties tussen de verschillende behandelingen mogelijk. Welke mogelijkheden er precies zijn en welke behandeling het beste bij jouw huid past, vertellen wij je graag tijdens een uitgebreide intake.

Onderstaande behandelingen worden uitgevoerd door gespecialiseerde en getrainde huidspecialisten.


Dermapen

Loop jij al een geruime tijd met een specifieke huidwens, heb je al veel geprobeerd zonder het gewenste resultaat of ga je voor huidverjonging maar ben je tegen botox en fillers? Kies dan voor de behandeling met de Dermapen 4. De Dermapen 4 is de nieuwste techniek op het gebied van microneedling. Met minuscule naaldjes worden er kleine, onzichtbare kanaaltjes in de opperhuid gemaakt, waardoor de huid getriggerd wordt tot natuurlijk herstel. Door de intensiviteit van deze behandeling, behaal je binnen een korte tijd maximaal resultaat. Deze behandeling is zeer geschikt voor het verfijnen van het huidreliëf verfijnen, het verbeteren van de algemene huidconditie, het verminderen van littekens, rimpels, fijne lijntjes en hyperpigmentatie en het effectief behandelen van acne. Deze behandeling is niet voor iedereen geschikt. Daarom voeren wij voorafgaand aan de behandeling een uitgebreid intakegesprek, waaruit naar voren kan komen dat de behandeling op dat moment niet geschikt is voor jou. Samen zullen we dan kijken naar een ander alternatief. Daarnaast voeren wij deze behandeling alleen uit als jouw huid is voorbereid door het gebruik van hoogwaardige Cenzaa producten.


Vanaf € 135,-

Diamond Touch

Cenzaa ontwikkelde de Diamond Touch. Een revolutionair huidverbeteringsconcept, voor specifieke huidwensen of huidproblemen, gelieerd aan de medische wetenschap. Het unieke 4D behandelstysteem zorgt voor het beste resultaat. De huid wordt op een milde en pijnloze manier gecontroleerd gepeeld met diamanten. Daarnaast wordt met een vaccumzuigtechniek de doorbloeding gestimuleerd en werkstoffen worden tijdens de behandeling ingesluisd. Door deze drie effectieve werkingen ontstaat er optimale huidverbetering, waardoor er een nieuwe, jonge huid en vooral gladde huid zichtbaar wordt. De Diamond Touch is uiterst effectief voor algemene huidverbetering, het bestrijden van lijntjes, littekens, grove poriën, pigmentvlekken en een doffe huid.

Door de zeer intensieve werking, is het resultaat direct zichtbaar in slechts 15 minuten.

De behandeling is 100% veilig en pijnloos.


Vanaf € 78,-

DermaPeel Therapie

De Derma Peel Therapie bestaat uit een behandeling met intensieve zuren zoals amandelzuur, salicylzuur en glycolzuur. Dit zijn natuurlijke organische zuren, die effectief dode huidcellen afstoten om plaats te maken voor nieuwere en gezondere cellen. In de diepere huidlagen wordt de productie van collagene- en elastinevezels gestimuleerd waardoor de huid gladder, voller en egaler wordt. Fruitzuren zijn dus zeer doeltreffend en een fantastisch wapen tegen huidveroudering en littekens.

Fruitzuren hebben daarnaast ook een ontstekingsremmende werking, waardoor deze ook uitstekend geschikt zijn om verschillende vormen van acne te behandelen.


Vanaf € 74,-