Slider

Acties in december

De decembermaand staat voor de deur. Het jaar verloopt anders dan we
hadden verwacht. Ook de kerst zal er dit jaar anders uitzien dan andere
jaren. Des te meer reden om elkaar extra te verwennen met de feestdagen.
En daar helpen wij natuurlijk graag bij mee.
Daarom hebben we voor de komende weken tot aan kerst leuke acties voor
jou samengesteld.
Noteer ze in jouw agenda, zodat je niks mist.


Actie 1:
Ontvang 20% korting op alle producten van IK Skinperfection.
Deze actie loopt van 9 november t/m 21 november.

Actie 2:
Ontvang in de hele maand december bij aanschaf van drie Scrub & Rub
producten een handgel á 500 ml inclusief handpomp (t.w.v. € 18.50)
cadeau.

Actie 3:
Ontvang de hele maand december korting op hele assortiment van IDUN
Minerals.
Ontvang bij aankoop van een product 10% korting;
Bij aankoop van twee producten 20% korting;
Bij aankoop van drie producten 25% korting.

Zie jij een leuke actie en wil je er zeker van zijn dat het op voorraad
is? Reserveer dan nu jouw producten door te reageren op deze mail. Is
het een cadeautje? Dan pakken wij het feestelijk voor je in! Is het
bedoeld voor kerst? Geef dit dan even aan.
Indien gewenst bezorgen we in de hele polder ( Beek, Leuth, Ooij,
Persingen, Erlecom, Kekerdom en Millingen) jouw pakketjes tot aan de
deur.

Wil jij nog een behandeling inplannen? Wacht dan niet te lang, want er
zijn er nog maar enkele plekken in november en december vrij.
Geef ons gerust een seintje als je nog een afspraak wilt inplannen, dan
kijken we samen naar een passend moment.

Heb je andere vragen of wil je graag een passend advies? Dan horen wij
dat graag.

Wij kijken uit naar een prachtige en gezellige decembermaand.

Veel liefs,
Chantal en Eline 

Dermapen

Loop jij al een geruime tijd met een specifieke huidwens, heb je al veel geprobeerd zonder het gewenste resultaat of ga je voor huidverjonging maar ben je tegen botox en fillers? Kies dan voor de behandeling met de Dermapen 4. De Dermapen 4 is de nieuwste techniek op het gebied van microneedling. Met minuscule naaldjes worden er kleine, onzichtbare kanaaltjes in de opperhuid gemaakt, waardoor de huid getriggerd wordt tot natuurlijk herstel. Door de intensiviteit van deze behandeling, behaal je binnen een korte tijd maximaal resultaat. Deze behandeling is zeer geschikt voor het verfijnen van het huidreliëf verfijnen, het verbeteren van de algemene huidconditie, het verminderen van littekens, rimpels, fijne lijntjes en hyperpigmentatie en het effectief behandelen van acne. Deze behandeling is niet voor iedereen geschikt. Daarom voeren wij voorafgaand aan de behandeling een uitgebreid intakegesprek, waaruit naar voren kan komen dat de behandeling op dat moment niet geschikt is voor jou. Samen zullen we dan kijken naar een ander alternatief. Daarnaast voeren wij deze behandeling alleen uit als jouw huid is voorbereid door het gebruik van hoogwaardige Cenzaa producten.


Vanaf € 129,95

Diamond Touch

Cenzaa ontwikkelde de Diamond Touch. Een revolutionair huidverbeteringsconcept, voor specifieke huidwensen of huidproblemen, gelieerd aan de medische wetenschap. Het unieke 4D behandelstysteem zorgt voor het beste resultaat. De huid wordt op een milde en pijnloze manier gecontroleerd gepeeld met diamanten. Daarnaast wordt met een vaccumzuigtechniek de doorbloeding gestimuleerd en werkstoffen worden tijdens de behandeling ingesluisd. Door deze drie effectieve werkingen ontstaat er optimale huidverbetering, waardoor er een nieuwe, jonge huid en vooral gladde huid zichtbaar wordt. De Diamond Touch is uiterst effectief voor algemene huidverbetering, het bestrijden van lijntjes, littekens, grove poriën, pigmentvlekken en een doffe huid.

Door de zeer intensieve werking, is het resultaat direct zichtbaar in slechts 15 minuten.

De behandeling is 100% veilig en pijnloos.


Vanaf € 69,-

DermaPeel Therapie

De Derma Peel Therapie bestaat uit een behandeling met intensieve zuren zoals amandelzuur, salicylzuur en glycolzuur. Dit zijn natuurlijke organische zuren, die effectief dode huidcellen afstoten om plaats te maken voor nieuwere en gezondere cellen. In de diepere huidlagen wordt de productie van collagene- en elastinevezels gestimuleerd waardoor de huid gladder, voller en egaler wordt. Fruitzuren zijn dus zeer doeltreffend en een fantastisch wapen tegen huidveroudering en littekens.

Fruitzuren hebben daarnaast ook een ontstekingsremmende werking, waardoor deze ook uitstekend geschikt zijn om verschillende vormen van acne te behandelen.


Vanaf € 69,-

Bindweefselshock therapie

De juiste dagverzorging zorgt er voor een groot gedeelte voor dat de huidconditie wordt verbeterd en dat het verouderingsproces wordt tegen gegaan. Voor een optimaler en intensiever resultaat kun je het verouderingsproces ook manueel beïnvloeden. Dit kan met de bindweefselshock therapie. Door de afwisseling van aangename en activerende grepen wordt het lichaam gestimuleerd tot arbeid. Bindweefsel wordt gestimuleerd waardoor de elasticiteit van de huid verbetert, volume wordt gecreëerd en de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd waardoor fijne lijntjes verminderen. Deze behandeling is daarom zeer geschikt voor een verslapte huid en/of rimpelvorming.


Vanaf € 69,-