Slider

Fijne feestdagen

Lieve cliënt,

Het is een zeer bewogen jaar geweest. Alles draaide om het coronavirus, die ons ertoe dwong om MooiPuur in maart acht weken te sluiten. We hadden gehoopt 2020 positiever af te sluiten. Maar helaas moeten wij per vandaag onze deuren sluiten tot 19 januari. We snappen dat dit nodig is, maar het liefst hadden we jullie allemaal nog voorzien van een heerlijke behandeling.

Na de sluiting in maart veranderde er veel. Er moest zowel door ons, maar ook door jou als cliënt een nieuwe routine gevonden worden. Handen desinfecteren, gegevens invullen, een mondkapje op, handdoeken mee, de koffie/thee die niet geschonken mocht worden en het vele poetsen. Maar wij zijn jou dankbaar. Dankbaar dat jij tijdens de sluiting producten bent blijven bestellen om thuis de huidverbetering voor te zetten.
Dankbaar dat jij vertrouwen in ons bent blijven houden en bent blijven komen voor de behandelingen ondanks alle regels. Ook zijn we dankbaar, omdat jij geen enkele keer hebt gemopperd over alle regels die er gelden in de salon. Want wij realiseren ons heel goed dat dit alles het bezoek aan MooiPuur een andere dimensie kan geven. En ook na de persconferentie stroomde lieve mails, appjes en bestellingen binnen. Dat zorgt voor heel veel positiviteit. Dankjewel!

Wij hopen dan ook net als ieder ander, dat we jou vanaf 19 januari weer mogen ontvangen bij MooiPuur. Had je een afspraak staan? Dan nemen wij in de week van 12 januari contact met jou op om een nieuwe afspraak in te plannen.
Wij zijn volledig gesloten van 24 december tot en met 3 januari. Samen met onze gezinnen en dierbaren genieten wij van een aantal vrije dagen. In deze periode kunnen wij ook geen bestellingen plaatsen bij Cenzaa of IK Skinperfection. Vanaf 4 januari staan wij weer voor jou klaar en worden alle bestellingen en aanvragen weer in behandeling genomen.

Wij wensen jou samen met jouw dierbaren fijne en gezellige feestdagen.

Stay save!

Veel liefs,

Chantal en Eline

Dermapen

Loop jij al een geruime tijd met een specifieke huidwens, heb je al veel geprobeerd zonder het gewenste resultaat of ga je voor huidverjonging maar ben je tegen botox en fillers? Kies dan voor de behandeling met de Dermapen 4. De Dermapen 4 is de nieuwste techniek op het gebied van microneedling. Met minuscule naaldjes worden er kleine, onzichtbare kanaaltjes in de opperhuid gemaakt, waardoor de huid getriggerd wordt tot natuurlijk herstel. Door de intensiviteit van deze behandeling, behaal je binnen een korte tijd maximaal resultaat. Deze behandeling is zeer geschikt voor het verfijnen van het huidreliëf verfijnen, het verbeteren van de algemene huidconditie, het verminderen van littekens, rimpels, fijne lijntjes en hyperpigmentatie en het effectief behandelen van acne. Deze behandeling is niet voor iedereen geschikt. Daarom voeren wij voorafgaand aan de behandeling een uitgebreid intakegesprek, waaruit naar voren kan komen dat de behandeling op dat moment niet geschikt is voor jou. Samen zullen we dan kijken naar een ander alternatief. Daarnaast voeren wij deze behandeling alleen uit als jouw huid is voorbereid door het gebruik van hoogwaardige Cenzaa producten.


Vanaf € 129,95

Diamond Touch

Cenzaa ontwikkelde de Diamond Touch. Een revolutionair huidverbeteringsconcept, voor specifieke huidwensen of huidproblemen, gelieerd aan de medische wetenschap. Het unieke 4D behandelstysteem zorgt voor het beste resultaat. De huid wordt op een milde en pijnloze manier gecontroleerd gepeeld met diamanten. Daarnaast wordt met een vaccumzuigtechniek de doorbloeding gestimuleerd en werkstoffen worden tijdens de behandeling ingesluisd. Door deze drie effectieve werkingen ontstaat er optimale huidverbetering, waardoor er een nieuwe, jonge huid en vooral gladde huid zichtbaar wordt. De Diamond Touch is uiterst effectief voor algemene huidverbetering, het bestrijden van lijntjes, littekens, grove poriën, pigmentvlekken en een doffe huid.

Door de zeer intensieve werking, is het resultaat direct zichtbaar in slechts 15 minuten.

De behandeling is 100% veilig en pijnloos.


Vanaf € 69,-

DermaPeel Therapie

De Derma Peel Therapie bestaat uit een behandeling met intensieve zuren zoals amandelzuur, salicylzuur en glycolzuur. Dit zijn natuurlijke organische zuren, die effectief dode huidcellen afstoten om plaats te maken voor nieuwere en gezondere cellen. In de diepere huidlagen wordt de productie van collagene- en elastinevezels gestimuleerd waardoor de huid gladder, voller en egaler wordt. Fruitzuren zijn dus zeer doeltreffend en een fantastisch wapen tegen huidveroudering en littekens.

Fruitzuren hebben daarnaast ook een ontstekingsremmende werking, waardoor deze ook uitstekend geschikt zijn om verschillende vormen van acne te behandelen.


Vanaf € 69,-

Bindweefselshock therapie

De juiste dagverzorging zorgt er voor een groot gedeelte voor dat de huidconditie wordt verbeterd en dat het verouderingsproces wordt tegen gegaan. Voor een optimaler en intensiever resultaat kun je het verouderingsproces ook manueel beïnvloeden. Dit kan met de bindweefselshock therapie. Door de afwisseling van aangename en activerende grepen wordt het lichaam gestimuleerd tot arbeid. Bindweefsel wordt gestimuleerd waardoor de elasticiteit van de huid verbetert, volume wordt gecreëerd en de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd waardoor fijne lijntjes verminderen. Deze behandeling is daarom zeer geschikt voor een verslapte huid en/of rimpelvorming.


Vanaf € 69,-