Slide

MooiPuur gespecialiseerd in Huidzorg bij Kanker

Afgelopen maandag hebben wij vanuit Ik Skinperfection de certificering voor Huidzorg bij kanker mogen ontvangen.

1 op de 3 mensen krijgt ooit de diagnose kanker. Dat komt neer op ruim 100.000 mensen per jaar. 2 op de 3 mensen krijgt hierdoor last van neveneffecten op de huid. De huid kan schilferig, droog, rood en geïrriteerd raken. Het allerbelangrijkste wat je in deze periode kunt doen is de huid zoveel mogelijk kalmeren en beschermen.

Ik Skinperfection ontwikkelde een Medical Collection. Deze producten zijn de enige huidverzorgingsproducten in Nederland speciaal ontwikkeld voor de behandeling van de huid bij chemotherapie, bestraling en intensieve medicatie. Hierbij is heel goed onderzocht welke ingrediënten niet verstorend werken en wel een positief effect hebben op de huid. Er is er gekeken naar strikte voorwaarden waaraan deze producten moeten voldoen. Al deze producten bevatten geen huidonvriendelijke stoffen zoals parabenen, sulfaten, minerale oliën en geur-kleurstoffen.

 In 2019 werden deze producten uit de Medical Collection uitgeroepen tot winnaar van de ‘Professional Beauty product of the Year 2019’door een professionele vakjury.

Daarnaast is er een unieke behandelmethode ontwikkeld die het immuunsysteem versterkt. Er wordt gewerkt op de energiebanen ( Yin en Yang) van het lichaam waarbij deze en de organen weer in balans worden gebracht. Daarnaast brengt deze behandeling ontspanning en kunnen symptomen zoals pijn, spanning en stress verminderd worden.

Ben of ken jij iemand die in een zwaar medisch traject zit en wil je graag weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem hier contact met ons op. Meer informatie over huidzorg bij kanker vind je op www.huidzorgbijkanker.nl

Dermapen

Loop jij al een geruime tijd met een specifieke huidwens, heb je al veel geprobeerd zonder het gewenste resultaat of ga je voor huidverjonging maar ben je tegen botox en fillers? Kies dan voor de behandeling met de Dermapen 4. De Dermapen 4 is de nieuwste techniek op het gebied van microneedling. Met minuscule naaldjes worden er kleine, onzichtbare kanaaltjes in de opperhuid gemaakt, waardoor de huid getriggerd wordt tot natuurlijk herstel. Door de intensiviteit van deze behandeling, behaal je binnen een korte tijd maximaal resultaat. Deze behandeling is zeer geschikt voor het verfijnen van het huidreliëf verfijnen, het verbeteren van de algemene huidconditie, het verminderen van littekens, rimpels, fijne lijntjes en hyperpigmentatie en het effectief behandelen van acne. Deze behandeling is niet voor iedereen geschikt. Daarom voeren wij voorafgaand aan de behandeling een uitgebreid intakegesprek, waaruit naar voren kan komen dat de behandeling op dat moment niet geschikt is voor jou. Samen zullen we dan kijken naar een ander alternatief. Daarnaast voeren wij deze behandeling alleen uit als jouw huid is voorbereid door het gebruik van hoogwaardige Cenzaa producten.


Vanaf € 129,95

Diamond Touch

Cenzaa ontwikkelde de Diamond Touch. Een revolutionair huidverbeteringsconcept, voor specifieke huidwensen of huidproblemen, gelieerd aan de medische wetenschap. Het unieke 4D behandelstysteem zorgt voor het beste resultaat. De huid wordt op een milde en pijnloze manier gecontroleerd gepeeld met diamanten. Daarnaast wordt met een vaccumzuigtechniek de doorbloeding gestimuleerd en werkstoffen worden tijdens de behandeling ingesluisd. Door deze drie effectieve werkingen ontstaat er optimale huidverbetering, waardoor er een nieuwe, jonge huid en vooral gladde huid zichtbaar wordt. De Diamond Touch is uiterst effectief voor algemene huidverbetering, het bestrijden van lijntjes, littekens, grove poriën, pigmentvlekken en een doffe huid.

Door de zeer intensieve werking, is het resultaat direct zichtbaar in slechts 15 minuten.

De behandeling is 100% veilig en pijnloos.


Vanaf € 69,-

DermaPeel Therapie

De Derma Peel Therapie bestaat uit een behandeling met intensieve zuren zoals amandelzuur, salicylzuur en glycolzuur. Dit zijn natuurlijke organische zuren, die effectief dode huidcellen afstoten om plaats te maken voor nieuwere en gezondere cellen. In de diepere huidlagen wordt de productie van collagene- en elastinevezels gestimuleerd waardoor de huid gladder, voller en egaler wordt. Fruitzuren zijn dus zeer doeltreffend en een fantastisch wapen tegen huidveroudering en littekens.

Fruitzuren hebben daarnaast ook een ontstekingsremmende werking, waardoor deze ook uitstekend geschikt zijn om verschillende vormen van acne te behandelen.


Vanaf € 69,-

Bindweefselshock therapie

De juiste dagverzorging zorgt er voor een groot gedeelte voor dat de huidconditie wordt verbeterd en dat het verouderingsproces wordt tegen gegaan. Voor een optimaler en intensiever resultaat kun je het verouderingsproces ook manueel beïnvloeden. Dit kan met de bindweefselshock therapie. Door de afwisseling van aangename en activerende grepen wordt het lichaam gestimuleerd tot arbeid. Bindweefsel wordt gestimuleerd waardoor de elasticiteit van de huid verbetert, volume wordt gecreëerd en de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd waardoor fijne lijntjes verminderen. Deze behandeling is daarom zeer geschikt voor een verslapte huid en/of rimpelvorming.


Vanaf € 69,-