Slide

Nieuws

Lieve client,

Wat zijn we ontzettend blij dat na drie lock-downs MooiPuur weer volop mag draaien. Iedere dag zijn we weer dankbaar dat we jou mogen ontvangen en dat jullie als trouwe klant terug zijn blijven komen.

Helaas heeft corona wel zijn sporen en consequenties achter gelaten en is er helaas meer onrust in de wereld bij gekomen die onze leveranciers en dus ook MooiPuur raken. Het zal niemand ontgaan zijn dat het leven de laatste tijd een stuk duurder is geworden en ook wij kunnen bij MooiPuur niet achterblijven. Cenzaa en Ik Skinperfection hebben meer moeite om aan grondstoffen te komen voor de producten en ook de verpakkingsmaterialen zijn een stuk duurder geworden. Daardoor gaan inkoopprijzen omhoog en zijn wij genoodzaakt per 1 juni mee te gaan in deze prijsstijging.

Omdat wij graag met jou meedenken kun je nog t/m 23 mei jouw favoriete producten inkopen voor de huidige prijzen. 
Vanaf 1 juni zullen ook de behandelprijzen stijgen.

Wij hopen op jouw begrip voor deze situatie.
Heb je vragen, of wil je direct jouw bestelling doorgeven dan kan dat via de welbekende kanalen of tijdens jouw behandeling.

Dermapen

Loop jij al een geruime tijd met een specifieke huidwens, heb je al veel geprobeerd zonder het gewenste resultaat of ga je voor huidverjonging maar ben je tegen botox en fillers? Kies dan voor de behandeling met de Dermapen 4. De Dermapen 4 is de nieuwste techniek op het gebied van microneedling. Met minuscule naaldjes worden er kleine, onzichtbare kanaaltjes in de opperhuid gemaakt, waardoor de huid getriggerd wordt tot natuurlijk herstel. Door de intensiviteit van deze behandeling, behaal je binnen een korte tijd maximaal resultaat. Deze behandeling is zeer geschikt voor het verfijnen van het huidreliëf verfijnen, het verbeteren van de algemene huidconditie, het verminderen van littekens, rimpels, fijne lijntjes en hyperpigmentatie en het effectief behandelen van acne. Deze behandeling is niet voor iedereen geschikt. Daarom voeren wij voorafgaand aan de behandeling een uitgebreid intakegesprek, waaruit naar voren kan komen dat de behandeling op dat moment niet geschikt is voor jou. Samen zullen we dan kijken naar een ander alternatief. Daarnaast voeren wij deze behandeling alleen uit als jouw huid is voorbereid door het gebruik van hoogwaardige Cenzaa producten.


Vanaf € 135,-

Diamond Touch

Cenzaa ontwikkelde de Diamond Touch. Een revolutionair huidverbeteringsconcept, voor specifieke huidwensen of huidproblemen, gelieerd aan de medische wetenschap. Het unieke 4D behandelstysteem zorgt voor het beste resultaat. De huid wordt op een milde en pijnloze manier gecontroleerd gepeeld met diamanten. Daarnaast wordt met een vaccumzuigtechniek de doorbloeding gestimuleerd en werkstoffen worden tijdens de behandeling ingesluisd. Door deze drie effectieve werkingen ontstaat er optimale huidverbetering, waardoor er een nieuwe, jonge huid en vooral gladde huid zichtbaar wordt. De Diamond Touch is uiterst effectief voor algemene huidverbetering, het bestrijden van lijntjes, littekens, grove poriën, pigmentvlekken en een doffe huid.

Door de zeer intensieve werking, is het resultaat direct zichtbaar in slechts 15 minuten.

De behandeling is 100% veilig en pijnloos.


Vanaf € 78,-

PRX-T33 behandeling

PRX-T33 NO-NEEDLE BIOREVITALISATIE - DE NIEUWSTE BEHANDELTREND OM DE TOTALE CONDITIE VAN DE HUID TE VERBETEREN -

De behandeling revitaliseert de huid van binnenuit! Het stimuleert het natuurlijke regeneratieve proces van de huid en herstelt haar verloren uitstraling, toon en elasticiteit. De sessie van 10-15 minuten is nagenoeg pijnloos, omdat er geen naalden worden gebruikt. Het resultaat is direct zichtbaar. Na slechts één behandeling ziet uw huid er steviger en stralender uit. Het geheim ligt in een unieke samenstelling door TCA te combineren met H2O2 op een zeer nauwkeurig pH-niveau. TCA en H2O2 passeren de huidbarrière met verschillende snelheden en bereiken verschillende diepten. De TCA stimuleert de fibroblast groeifactoren zonder de huid te beschadigen, terwijl H2O2 de eiwitten in de lichaamscellen activeert. Dit stimuleert de celvernieuwing en aanmaak van nieuwe collageenvezels. Het resultaat is een verbetering van de huidkwaliteit, een verstrakking van de huid en de vermindering van rimpels en huidplooien. PRX-T33 is een prima behandeling voor de zomer. De behandeling is niet agressief, zonder vervelende bijwerkingen, zelfs geen vervelling!


Vanaf € 99,50