Slide

Nieuws

Lieve client,

Wat zijn we ontzettend blij dat na drie lock-downs MooiPuur weer volop mag draaien. Iedere dag zijn we weer dankbaar dat we jou mogen ontvangen en dat jullie als trouwe klant terug zijn blijven komen.

Helaas heeft corona wel zijn sporen en consequenties achter gelaten en is er helaas meer onrust in de wereld bij gekomen die onze leveranciers en dus ook MooiPuur raken. Het zal niemand ontgaan zijn dat het leven de laatste tijd een stuk duurder is geworden en ook wij kunnen bij MooiPuur niet achterblijven. Cenzaa en Ik Skinperfection hebben meer moeite om aan grondstoffen te komen voor de producten en ook de verpakkingsmaterialen zijn een stuk duurder geworden. Daardoor gaan inkoopprijzen omhoog en zijn wij genoodzaakt per 1 juni mee te gaan in deze prijsstijging.

Omdat wij graag met jou meedenken kun je nog t/m 23 mei jouw favoriete producten inkopen voor de huidige prijzen. 
Vanaf 1 juni zullen ook de behandelprijzen stijgen.

Wij hopen op jouw begrip voor deze situatie.
Heb je vragen, of wil je direct jouw bestelling doorgeven dan kan dat via de welbekende kanalen of tijdens jouw behandeling.

 • Diepreinigende
  behandeling

  vanaf € 54,50

  Een intensief reinigende behandeling die de huid oppept, hydrateert en regenereert. Met als resultaat een opgefriste en gebooste huid.





 • Acne
  behandeling

  vanaf € 54,50

  Een intensief reinigende behandeling die de ontstekingen bij de kern aanpakt, met als resultaat een schone en opgefriste huid.





 • Couprose
  behandeling

  vanaf € 74,-

  Een kalmerende behandeling om ontsierde adertjes en de overgevoelige huid tot rust te brengen. Met als resultaat een goed gehydrateerde en gekalmeerde huid.




 • Ervaar MooiPuur en Cenzaa

  € 99,-

  Een kennismaking met MooiPuur Cenzaa. Ondek het volledige concept van MooiPuur en Cenzaa inclusief een uitgebreide intake, een behandeling aangepast aan jouw huidtype en huidwens en een prachtige toilettas met daarin het volledige huid- verzorgingsprogramma van Cenzaa.

 • 1

Alle behandelingen worden in overleg samengesteld.