Slide

Cenzaa

Wij werken met het 100% Nederlandse cosmeticamerk Cenzaa. De naam stamt af van het woord ‘zijde’. In de producten, onze werkwijze en behandelingen zijn de invloeden van de ‘Zijderoute’ verwerkt. Van de oudheid tot de late middeleeuwen vervoerden handelaren luxe producten via deze route. De belangrijkste verbinding tussen de Westerse en de Oosterse wereld.

Cenzaa haalt het beste uit deze twee werelden, namelijk de wetenschap en natuur. Zij gelooft in 100% natuurlijke ingrediënten voor een mooie en gezonde huid. Cenzaa heeft als doel het hoogst haalbare in huidverbetering te bereiken met weldadige en geavanceerde behandelingen en producten. Waardering voor schoonheid, dier en natuur staan hierbij voorop.

De kracht van  Cenzaa schuilt in de filosofie dat echte schoonheid van binnen zit. De uitwendige huid is immers een weerspiegeling van de inwendige gezondheid. Daarom biedt Cenzaa een uitgebreid assortiment van producten die zorgen voor deze inside- en outside huidverbetering. Denk hierbij aan heilzame voedingssupplementen, theeën, analysesystemen en cosmedische producten.

Cenzaa combineert wellness en huidverbetering en staat voor een ultieme beleving van rust en welbehagen waarbij alle zintuigen aangenaam verrast worden. Samen met Cenzaa zorgen wij met veel liefde voor jouw huid en jouw dagelijks verzorgingsritueel.