Slide

IDUN Minerals

MooiPuur biedt graag het totaalplaatje als het gaat op het gebied van schoonheid. Omdat wij geloven in pure schoonheid hebben wij ervoor gekozen de samenwerking aan te gaan met IDUN Minerals.

IDUN Minerals is een full colour make-up lijn op basis van, de naam zegt het al, 100% puur gezuiverde minerale make-up en is vrij van nikkel en chroom. Daardoor is het geschikt voor alle huidtypes, ook voor de gevoelige en hyper allergische huid en voor lenzendragers. Daarnaast wordt IDUN Minerals aanbevolen aan vrouwen met een acne- of rosacea huid.
IDUN Minerals is in Zweden ontwikkeld door een team van wetenschappers en huidexperts. De merknaam “IDUN” komt van de oude Noorse godin van de eeuwige jeugd. Zij had een mand met gouden magische appels, die zij deelde met andere goden om ze te jong te houden. De verpakkingen zijn voorzien van interpretaties van de godin en deze zijn gemaakt door kunstenaar Patrizia Gucci.

IDUN Minerals bestaat uit: minerale powders, liquid foundations, concealers, blushers, bronzers, lipgloss, lipsticks, oogschaduw, mascara’s, oog- en wenkbrauw pencils, kwasten en nagellak.